DynaTV V2 - Kodi Mediaspeler draaiend in Pure Linux

DynaTV V2 - Kodi Mediaspeler draaiend in Pure Linux

99,00

DynaTV V2 is de opvolger van de meest stabiele mediaspeler waar enkel KODI op draait. Niets meer of minder, de basis hiervan is puur enkel LINUX met dit keer een QUAD CORE CPU erbij. Ervaar de kracht van Pure Linux en Kodi! De DynaTV edities zijn volledig ingericht zodat het voor jou thuis aansluiten en genieten is!

DynaTV is qua systeem, de combinatie van hardware en software te vergelijken met Apple apparatuur. De software is tot aan de kleinste details geheel aangepast en vebeterd om zo optimaal mogelijk met de hardware van DynaTV te werken. Onder de software verstaan we de aangepaste KODI en de pure LINUX basis die erop draaien. Er staat geen Android meer op, als je enkel Kodi gebruikt op jouw mediaspeler dan is Android (als basis besturingsysteem) die onnodige bronnen en energie verbruikt natuurlijk erg zonde van alle kracht die verloren gaat.

Voordelen van DynaTV ten opzichte van andere Android mediaspelers:

- Linux als basis verbruikt nagenoeg geen bronnen waardoor alle kracht voor Kodi overblijft, bij Android verlies je een groot deel van de kracht.
- KODI op DynaTV draait SUPERSTABIEL, DYNASNEL en PRESTEERD minimaal 2 x zo snel als deze op een Android mediaspeler zou presteren.
- Nagenoeg GEEN last van CRASHES
- Geen haperingen, stotteringen, door de menu's navigeren verloopt vloeiend!
- Ondersteund 1080P Full HD, 60 / 50 of 24p, (Hollywood films worden in 24P opgenomen)
- Ondersteund 3D mogelijkheden
- Ondersteund ook DTS 5.1 MASTER HD (soms ook DTS 7.1 MASTER HD, dan staat dit apart erbij vermeld).
- Zeer makkelijke BACKUP / RESTORE SYSTEEM, je kan altijd terug naar een eerder moment (ideaal als je binnen KODI hebt zitten experimenteren).
- Gebruikers kunnen BACKUPS uitwisselen, zo kan 1 aangepaste installatie heel simpel en snel op andere DYNATV's draaien.
- UPDATES van KODI gaan OTA (OVER THE AIR) waardoor je simpel met 1 druk op de knop jouw systeem kan bijwerken zonder enig technisch kennis hiervoor nodig te hebben.

DynaTV wordt bij ons Fully Loaded voor NL verkocht, dat wil zeggen dat deze door ons gecustomized is voor het Nederlandse publiek.
Alle addons die goed en stabiel werken staan er al op, geen onstabiele addons die enkel je tijd zullen verspillen.
Het systeem is dusdanig ingericht dat NL-Ondertiteling met enkelle drukken op de knop gedownload kan worden, als er nog geen NL ondertiteling beschikbaar is wordt er automatisch ENGELSE ondertiteling opgezocht en als optie weergegeven.

Er staan ALTIJD addons op voor:
- Engelse Films en Series
- Live TV via IPTV Streams uit de gehele wereld (er staat te veel in, niet allemaal op te noemen)
- Hindoestaanse / Pakistaanse / Tamil Films en Series
- Turkse Films en Series
- Live Sport
- Youtube
- Radio vanuit de gehele wereld
- Adult sectie op aanvraag !!! (zetten we er niet standaard op)
- En nog veel meer....


Ook een 4K Mediaspeler

DynaTV V2 draait op een Amlogic’s 4K chipset, Amlogic S805, hiermee zet de DynaTV V2 prachtige prestaties neer.

4K2K Ultra HD video kan ook worden weergeven, waarmee media content op grotere schermen nog scherper, realistischer en mooier kan worden bekeken. De 4K2K UHD weergave geeft mooiere en vloeiendere randovergangen en meer diepte in het beeld, de zeer gedetailleerde beeldweergave bezorgt de gebruiker een superieure kijkervaring.

Quad-Core Cortex A5 Processor

Er zit een Quad-Core ARM Cortex-A5 processor ingebouwd, die razendsnelle prestaties levert.

Quad-Core Mali-450 GPU

De Quad-Core Mali-450 GPU brengt de grafische prestaties naar nieuwe hoogtes. Vanwege de 4 grafische processor kernen is het afspelen van media nooit een probleem. De GPU is ontworpen om maximaal efficient te presteren, en leverd een superieure beeldkwaliteit met een exceptionale grafische beleving.

Dual-Band Wi-Fi 802.11

In tegenstelling tot conventionele enkel-kanaals antenne's, biedt de ingebouwde antenne de mogelijkheid om zowel 2.4GHz en 5GHz frequenties te gebruiken. De 5Ghz frequentie heeft veel minder last van interferentie, en levert daarom een veel betere betrouwbaarheid en stabiliteit, perfect voor diegenen die graag full HD media content naar hun DynaTV V2 willen streamen.

8 GB NAND FLASH

Meer dan voldoende geheugen voor al jouw addons, geheugen kan altijd heel simpel uitgebreid worden met een SD-Kaart.


LET OP: wij zijn NIET en kunnen NIET verantwoordelijk gehouden worden voor de onderhoud / werking van de geleverde addons en de door hun geleverde inhoud. Bij aankoop van dit product gaat u akkoord hiervan op de hoogte te zijn gesteld.

Klik en bestel


Afbeeldingen

image image image image image image image image image image image image

Eigenschappen

Frequentie min.Ondersteund: 24 / 50 / 60 FPS
WeergaveMKV|AVI|DivX|MPEG4|MPEG2|MPEG|MPG|MP4|VOB|WMA
Opslagcapaciteit8 GB
Opties3D-ondersteuning, Internetradio, Internettelevisie
Kleurzwart

Klik en bestel


Anderen bekeken ook

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen over de DynaTV V2 - Kodi Mediaspeler draaiend in Pure Linux geplaatst.